Nog tot 15 december zal één van de drukste MIVB-bushaltes, aan de Louizalaan in Brussel, door Samsung 'verwarmd' worden in het kader van Music For Life.

Wie tweet met de hashtag #tweetforheat, zorgt ervoor dat de door Samsung geplaatste kacheltjes in de bushalte gedurende één minuut lang zullen branden.

Op het display nabij de halte is te zien wie de tweeps zijn die voor 60 seconden warmte gezorgd hebben.

Per nieuwe volger voor @SamsungBelgie of @SamsungBelgique doneert het bedrijf ook een halve euro aan Music for Life, en meer specifiek aan Dokters van de Wereld - een organisatie die medische en psychologische bijstand verleend aan de kwetsbaren in ons land.

Nog tot 15 december zal één van de drukste MIVB-bushaltes, aan de Louizalaan in Brussel, door Samsung 'verwarmd' worden in het kader van Music For Life. Wie tweet met de hashtag #tweetforheat, zorgt ervoor dat de door Samsung geplaatste kacheltjes in de bushalte gedurende één minuut lang zullen branden. Op het display nabij de halte is te zien wie de tweeps zijn die voor 60 seconden warmte gezorgd hebben.Per nieuwe volger voor @SamsungBelgie of @SamsungBelgique doneert het bedrijf ook een halve euro aan Music for Life, en meer specifiek aan Dokters van de Wereld - een organisatie die medische en psychologische bijstand verleend aan de kwetsbaren in ons land.