Op de website van Samsung werd een Koreaanse handleiding voor de zogenaamde Galaxy Folder ontdekt.

Het blijkt te gaan om een kruising tussen een 'flip-phone' en een smartphone. Het is een opvouwbare smartphone met twee schermen, één aan de binnenkant en één aan de buitenkant. Flip-phones waren vijf jaar geleden heel populair, maar dergelijke telefoons met touchscreens en Android-besturing zijn uitzonderlijk.

Minstens één van die AMOLED-displays zou een schermdiagonaal hebben van 3,7 inch, en een schermresolutie van 800 bij 400 pixels.

Voorts wordt het toestel uitgerust met een tweekernige Snapdragon 400-processor en een micro-SD-kaartlezer, en ondersteunt het 4G-netwerken en een GPS-functie.

Wanneer de Galaxy Folder op de markt gebracht zou worden, staat niet vermeld in de handleiding.

Op de website van Samsung werd een Koreaanse handleiding voor de zogenaamde Galaxy Folder ontdekt. Het blijkt te gaan om een kruising tussen een 'flip-phone' en een smartphone. Het is een opvouwbare smartphone met twee schermen, één aan de binnenkant en één aan de buitenkant. Flip-phones waren vijf jaar geleden heel populair, maar dergelijke telefoons met touchscreens en Android-besturing zijn uitzonderlijk. Minstens één van die AMOLED-displays zou een schermdiagonaal hebben van 3,7 inch, en een schermresolutie van 800 bij 400 pixels. Voorts wordt het toestel uitgerust met een tweekernige Snapdragon 400-processor en een micro-SD-kaartlezer, en ondersteunt het 4G-netwerken en een GPS-functie. Wanneer de Galaxy Folder op de markt gebracht zou worden, staat niet vermeld in de handleiding.