De apparaten die zijn uitgerust met de zogeheten OLED-technologie zouden begin 2017 gepresenteerd kunnen worden. OLED-schermen gebruiken minder energie en bieden een scherper beeld. Door de toepassing kan een telefoon met een 5 inch scherm worden ontvouwd tot een apparaat met een 8 inch scherm, vergelijkbaar met die van een tablet.

Met de toepassing hoopt Samsung klanten op concurrent Apple te heroveren en ook de winst te verhogen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zag de afgelopen twee jaar de winst dalen. Volgens de bronnen worden de nieuwe modellen niet onder de naam Samsung Galaxy S in de markt gezet.

(ANP/WK)

De apparaten die zijn uitgerust met de zogeheten OLED-technologie zouden begin 2017 gepresenteerd kunnen worden. OLED-schermen gebruiken minder energie en bieden een scherper beeld. Door de toepassing kan een telefoon met een 5 inch scherm worden ontvouwd tot een apparaat met een 8 inch scherm, vergelijkbaar met die van een tablet.Met de toepassing hoopt Samsung klanten op concurrent Apple te heroveren en ook de winst te verhogen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zag de afgelopen twee jaar de winst dalen. Volgens de bronnen worden de nieuwe modellen niet onder de naam Samsung Galaxy S in de markt gezet.(ANP/WK)