De Galaxy Gear, een 'intelligent' uurwerk dat kan praten met andere Galaxy-toestellen, werd op 4 september voorgesteld en moet later deze maand wereldwijd in de winkel liggen, voor een prijs die rond de 300 euro zal schommelen (299 dollar). Het toestel werkt echter voorlopig enkel met de Galaxy Note 3 en met de Galaxy S4.

Het gerucht gaat nu dat Samsung al aan een opvolger werkt, die onder andere een betere batterij en een gps-chip zal beschikken en die compatibel zal zijn met alle Android-smartphones. Mogelijk wordt de Galaxy Gear 2 al begin volgend jaar aangekondigd op de elektronicabeurs CES of de telecombeurs MWC in Barcelona.

De Galaxy Gear, een 'intelligent' uurwerk dat kan praten met andere Galaxy-toestellen, werd op 4 september voorgesteld en moet later deze maand wereldwijd in de winkel liggen, voor een prijs die rond de 300 euro zal schommelen (299 dollar). Het toestel werkt echter voorlopig enkel met de Galaxy Note 3 en met de Galaxy S4. Het gerucht gaat nu dat Samsung al aan een opvolger werkt, die onder andere een betere batterij en een gps-chip zal beschikken en die compatibel zal zijn met alle Android-smartphones. Mogelijk wordt de Galaxy Gear 2 al begin volgend jaar aangekondigd op de elektronicabeurs CES of de telecombeurs MWC in Barcelona.