Sandra Schuerewegen is de nieuwe gedelegeerd bestuurder van de Belgische vestiging van projectsourcingbedrijf Brunel.

Brunel is een Nederlandse dienstverlener die aan projectsourcing doet, onder meer in de ict-, engineering- en farmascector. Bij projectsourcing worden tijdelijk externe specialisten ingezet voor specifieke opdrachten. Sandra Schuerewegen, voordien general manager ICT bij Brunel België, neemt er de fakkel over van Patrick Miseur, die er 18 jaar aan het hoofd stond. Miseur zal verder voor het bedrijf blijven werken als consultant en blijft ook deel uitmaken van het managementteam. Schuerewegen plaatst voor zichzelf meteen de doelstelling van 20 procent groei dit jaar.

In ons land heeft Brunel ruim 300 consultants ter beschikking. Het bedrijf heeft vestigingen in Mechelen en Gent. Het draaide in 2008 een omzet van ruim 24 miljoen euro. Wereldwijd is het bedrijf goed voor een omzet van 714,2 miljoen euro met zo'n 8000 werknemers.

Sandra Schuerewegen is de nieuwe gedelegeerd bestuurder van de Belgische vestiging van projectsourcingbedrijf Brunel. Brunel is een Nederlandse dienstverlener die aan projectsourcing doet, onder meer in de ict-, engineering- en farmascector. Bij projectsourcing worden tijdelijk externe specialisten ingezet voor specifieke opdrachten. Sandra Schuerewegen, voordien general manager ICT bij Brunel België, neemt er de fakkel over van Patrick Miseur, die er 18 jaar aan het hoofd stond. Miseur zal verder voor het bedrijf blijven werken als consultant en blijft ook deel uitmaken van het managementteam. Schuerewegen plaatst voor zichzelf meteen de doelstelling van 20 procent groei dit jaar. In ons land heeft Brunel ruim 300 consultants ter beschikking. Het bedrijf heeft vestigingen in Mechelen en Gent. Het draaide in 2008 een omzet van ruim 24 miljoen euro. Wereldwijd is het bedrijf goed voor een omzet van 714,2 miljoen euro met zo'n 8000 werknemers.