Softwareleverancier SAP neemt voor een onbekend bedrag de trainingssoftware van het Duitse Datango over.

Datango is een Duitse softwarespecialist op het gebied van e-learning. Met de aankoop van de software wil SAP betere online trainingen en documentatie geven, waardoor gebruikers sneller aan de slag kunnen met de grootzakelijke applicaties van SAP.

Datango biedt onder andere software waarin wordt gedemonstreerd hoe een applicatie moet worden gebruikt. Dit moet klanten helpen in het besparen van kosten op het gebied van opleidingen. Ook moet de trainingsoftware leiden tot minder fouten en helpdeskverzoeken.

Het is nog onbekend of werknemers van Datango meegaan naar SAP. Datatango werd in 1999 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn. De firma werkt al jaren samen met SAP. Zo is de Datango-software een onderdeel van de SaaS-oplossing SAP Business ByDesign.

In samenwerking met Computable

Softwareleverancier SAP neemt voor een onbekend bedrag de trainingssoftware van het Duitse Datango over. Datango is een Duitse softwarespecialist op het gebied van e-learning. Met de aankoop van de software wil SAP betere online trainingen en documentatie geven, waardoor gebruikers sneller aan de slag kunnen met de grootzakelijke applicaties van SAP. Datango biedt onder andere software waarin wordt gedemonstreerd hoe een applicatie moet worden gebruikt. Dit moet klanten helpen in het besparen van kosten op het gebied van opleidingen. Ook moet de trainingsoftware leiden tot minder fouten en helpdeskverzoeken. Het is nog onbekend of werknemers van Datango meegaan naar SAP. Datatango werd in 1999 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn. De firma werkt al jaren samen met SAP. Zo is de Datango-software een onderdeel van de SaaS-oplossing SAP Business ByDesign. In samenwerking met Computable