Jobs2Web wordt onder andere gebruikt voor werving via Twitter.

Hr-softwareleverancier SuccessFactors heeft voor 110 miljoen dollar Jobs2web overgenomen. Dat bedrijf levert een webdienst voor werving via social media. De koper verwacht de overname voor het einde van 2011 af te ronden. SuccessFactors werd onlangs zelf overgenomen door bedrijfsoftwareleverancier SAP, maar die inlijving is nog niet volledig afgerond.

Met Jobs2web kunnen bedrijven wervingsprogramma's uitzetten via kanalen als Facebook, Google, LinkedIn, Twitter en Yahoo. SuccessFactors is specialist op het gebied van human capital management (hcm). Dat vakgebied behelst zaken als talentmanagement en het vastleggen van prestaties en gaat nog een stap verder dan standaard hr-processen als personeels- en salarisadministratie.

De overname levert de koper meer dan 150 nieuwe klanten op, waaronder 3M, PepsiCo en Rackspace. De overname moet eind 2011 zijn afgerond. Nadat het zover is, zal Jobs2Web verdergaan als een aparte divisie binnen SuccessFactors.

In samenwerking met Computable

Jobs2Web wordt onder andere gebruikt voor werving via Twitter. Hr-softwareleverancier SuccessFactors heeft voor 110 miljoen dollar Jobs2web overgenomen. Dat bedrijf levert een webdienst voor werving via social media. De koper verwacht de overname voor het einde van 2011 af te ronden. SuccessFactors werd onlangs zelf overgenomen door bedrijfsoftwareleverancier SAP, maar die inlijving is nog niet volledig afgerond. Met Jobs2web kunnen bedrijven wervingsprogramma's uitzetten via kanalen als Facebook, Google, LinkedIn, Twitter en Yahoo. SuccessFactors is specialist op het gebied van human capital management (hcm). Dat vakgebied behelst zaken als talentmanagement en het vastleggen van prestaties en gaat nog een stap verder dan standaard hr-processen als personeels- en salarisadministratie. De overname levert de koper meer dan 150 nieuwe klanten op, waaronder 3M, PepsiCo en Rackspace. De overname moet eind 2011 zijn afgerond. Nadat het zover is, zal Jobs2Web verdergaan als een aparte divisie binnen SuccessFactors. In samenwerking met Computable