De IoT-divisie brengt R& D, marketing en productbeheer samen. Het doel is dat klanten IoT-analysesoftware ontwikkelen die de hele levenscyclus bestrijkt, van gegevensverzameling tot analyse. SAS verwacht veel van de nieuwe afdeling. Vorig jaar steeg de verkoop van IoT-oplossingen met 60 procent.

SAS-veteraan Jason Mann zal de divisie leiden. Eerder was hij verantwoordelijk voor productbeheer voor industriële oplossingen en IoT bij SAS. In zijn nieuwe rol rapporteert Mann rechtstreeks aan SAS COO en CTO Oliver Schabenberger.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

De IoT-divisie brengt R& D, marketing en productbeheer samen. Het doel is dat klanten IoT-analysesoftware ontwikkelen die de hele levenscyclus bestrijkt, van gegevensverzameling tot analyse. SAS verwacht veel van de nieuwe afdeling. Vorig jaar steeg de verkoop van IoT-oplossingen met 60 procent.SAS-veteraan Jason Mann zal de divisie leiden. Eerder was hij verantwoordelijk voor productbeheer voor industriële oplossingen en IoT bij SAS. In zijn nieuwe rol rapporteert Mann rechtstreeks aan SAS COO en CTO Oliver Schabenberger.In samenwerking met Dutch IT-Channel.