USG Innotiv ICT, het ict-staffing-onderdeel van hr-reus USG People, heeft een nieuwe algemeen directeur: Saskia Kinds.

Saskia Kinds volgt Filip Vanderbeken op. Binnen USG Innotiv, de afdeling van USG People voor projectsourcing van hoogtechnologisch personeel, zijn er 2 entiteiten: ICT en Engineering. Kinds wordt verantwoordelijk voor de ICT-poot. Die schakelt momenteel 400 ict'ers in bij verschillende bedrijven.

Kinds was sinds maart 2007 HR Director bij USG Innotiv. Voordien was ze 6 jaar aan de slag als HR manager bij Keppel Seghers Belgium. Daarvoor had ze het Sint-Niklase kantoor van View Interim opgestart en werkte ze enkele jaren als commercieel consulente bij Randstad.

Kinds heeft een diploma van licentiaat Sciences Economiques et Sociales aan de universiteit van Bergen en volgde een masterclass aan de Vlerick Leuven-Gent Management School.

USG Innotiv ICT, het ict-staffing-onderdeel van hr-reus USG People, heeft een nieuwe algemeen directeur: Saskia Kinds. Saskia Kinds volgt Filip Vanderbeken op. Binnen USG Innotiv, de afdeling van USG People voor projectsourcing van hoogtechnologisch personeel, zijn er 2 entiteiten: ICT en Engineering. Kinds wordt verantwoordelijk voor de ICT-poot. Die schakelt momenteel 400 ict'ers in bij verschillende bedrijven. Kinds was sinds maart 2007 HR Director bij USG Innotiv. Voordien was ze 6 jaar aan de slag als HR manager bij Keppel Seghers Belgium. Daarvoor had ze het Sint-Niklase kantoor van View Interim opgestart en werkte ze enkele jaren als commercieel consulente bij Randstad. Kinds heeft een diploma van licentiaat Sciences Economiques et Sociales aan de universiteit van Bergen en volgde een masterclass aan de Vlerick Leuven-Gent Management School.