De 42-jarige Saskia Schatteman leidt sinds 1 juli de centrale marketingorganisatie bij Microsoft België en Luxemburg. Ze rapporteert aan Ervan Pouliquen die verantwoordelijk wordt voor de volledige marketingorganisatie en dagelijkse operaties bij Microsoft BeLux.

Schatteman is verantwoordelijk voor de centrale marketing, wat een samenvoeging is van de vroegere professionele en consumentensegmenten. Ervaring deed ze onder meer op bij Telenet waar ze verantwoordelijk werd voor de sector van de residentiële klanten en kleine bedrijven. Daarvoor werkte ze bij De Lijn, waar ze de marketing in verkoop leidde. In 2008 werd ze verkozen tot Marketeer van het Jaar.

De 42-jarige Saskia Schatteman leidt sinds 1 juli de centrale marketingorganisatie bij Microsoft België en Luxemburg. Ze rapporteert aan Ervan Pouliquen die verantwoordelijk wordt voor de volledige marketingorganisatie en dagelijkse operaties bij Microsoft BeLux. Schatteman is verantwoordelijk voor de centrale marketing, wat een samenvoeging is van de vroegere professionele en consumentensegmenten. Ervaring deed ze onder meer op bij Telenet waar ze verantwoordelijk werd voor de sector van de residentiële klanten en kleine bedrijven. Daarvoor werkte ze bij De Lijn, waar ze de marketing in verkoop leidde. In 2008 werd ze verkozen tot Marketeer van het Jaar.