De Oost-Vlaamse ict-bedrijfjes SAWS en STX zijn gefuseerd. Het nieuwe bedrijf krijgt de naam Adenti en is gevestigd in Zottegem.

SAWS, dat sinds 2000 bestaat, leverde enerzijds hardware- en netwerkapparatuur en anderzijds ontwikkelingsdiensten en ondersteuning voor bedrijfsapplicaties (onder meer Sage, Microsoft, maar ook maatwerk). STX werd opgericht in 1995 en was gespecialiseerd in virtualisatie, werken op afstand en netwerkbeveiliging.

Beide bedrijven waren voordien al partners maar bundelen nu de krachten onder de naam Adenti. De firma verhuist naar het nieuwe bedrijfsgebouw in Zottegem, dat ruimte biedt aan 35 mensen.

De Oost-Vlaamse ict-bedrijfjes SAWS en STX zijn gefuseerd. Het nieuwe bedrijf krijgt de naam Adenti en is gevestigd in Zottegem. SAWS, dat sinds 2000 bestaat, leverde enerzijds hardware- en netwerkapparatuur en anderzijds ontwikkelingsdiensten en ondersteuning voor bedrijfsapplicaties (onder meer Sage, Microsoft, maar ook maatwerk). STX werd opgericht in 1995 en was gespecialiseerd in virtualisatie, werken op afstand en netwerkbeveiliging. Beide bedrijven waren voordien al partners maar bundelen nu de krachten onder de naam Adenti. De firma verhuist naar het nieuwe bedrijfsgebouw in Zottegem, dat ruimte biedt aan 35 mensen.