In het kader van een programma op National Geographic, hebben schattengravers een tijdscapsule teruggevonden die in 1983 begraven werd. In deze afgesloten buis van 4 meter, zat een computermuis van Apple's Lisa-computer die wijlen Steve Jobs er 30 jaar geleden persoonlijk in heeft gestopt.

Naast de muis, bestond de tijdscapsule uit een Kodak Instamatic-camera (die nu herleeft in de vorm van het Instagram-logo), een videoschijf van MIT Media Lab met een 3D-kaart van Aspen, twee Rubiks-kubussen, een telefoon met draaischijf, een videotape met beelden van de begraving van de tijdscapsule en zes blikjes bier voor de opgravers van de capsule.

In het kader van een programma op National Geographic, hebben schattengravers een tijdscapsule teruggevonden die in 1983 begraven werd. In deze afgesloten buis van 4 meter, zat een computermuis van Apple's Lisa-computer die wijlen Steve Jobs er 30 jaar geleden persoonlijk in heeft gestopt. Naast de muis, bestond de tijdscapsule uit een Kodak Instamatic-camera (die nu herleeft in de vorm van het Instagram-logo), een videoschijf van MIT Media Lab met een 3D-kaart van Aspen, twee Rubiks-kubussen, een telefoon met draaischijf, een videotape met beelden van de begraving van de tijdscapsule en zes blikjes bier voor de opgravers van de capsule.