Het Franse Scinetik wordt met de overname verder actief op de Belgische markt.

ClickAnalyst, dat gevestigt is in Ukkel, specialiseert zich in web analytics en heeft onder andere Rossel, Lola & Liza en Securex onder zijn klanten. Overnemer Scinectik specialiseert zich in advies rond e-business. De overname is dus een logische uitbreiding van het bedrijf.

Scinectik was al actief in België en werkt onder meer voor Delhaize maar medeoprichtster Xavière Tallent zegt in een persmededeling dat ze nog veel opportuniteiten voor de Belgische markt ziet. ClickAnalyst zal door de overname volgens haar een gamma aan competenties kunnen aanbieden dat breder gaat dan louter web analytics.

Het Franse Scinetik wordt met de overname verder actief op de Belgische markt. ClickAnalyst, dat gevestigt is in Ukkel, specialiseert zich in web analytics en heeft onder andere Rossel, Lola & Liza en Securex onder zijn klanten. Overnemer Scinectik specialiseert zich in advies rond e-business. De overname is dus een logische uitbreiding van het bedrijf. Scinectik was al actief in België en werkt onder meer voor Delhaize maar medeoprichtster Xavière Tallent zegt in een persmededeling dat ze nog veel opportuniteiten voor de Belgische markt ziet. ClickAnalyst zal door de overname volgens haar een gamma aan competenties kunnen aanbieden dat breder gaat dan louter web analytics.