Het SCO aandeel wordt geschrapt op de Nasdaq beurs. Dat is het gevolg van de chapter 11 bescherming tegen de schuldeisers van de groep. SCO zit in serieuze financiële moeilijkheden.

SCO vroeg en kreeg in september chapter 11 bescherming. Niet alleen zit het financieel aan de grond, het moest eveneens in het stof bijten in de strijd over de patenten in verband met Unix en Unixware. Uiteindelijk kreeg Novell de rechten toegewezen. SCO gaf eveneens zijn activiteiten rond Linux op.

SCO probeert zich al enige tijd een nieuw profiel aan te meten. Het werpt zich daarbij vooral op software voor mobiele apparatuur. Het is echter nog niet duidelijk waneer en hoe de crisis bij SCO zal aflopen.

Het SCO aandeel wordt geschrapt op de Nasdaq beurs. Dat is het gevolg van de chapter 11 bescherming tegen de schuldeisers van de groep. SCO zit in serieuze financiële moeilijkheden. SCO vroeg en kreeg in september chapter 11 bescherming. Niet alleen zit het financieel aan de grond, het moest eveneens in het stof bijten in de strijd over de patenten in verband met Unix en Unixware. Uiteindelijk kreeg Novell de rechten toegewezen. SCO gaf eveneens zijn activiteiten rond Linux op. SCO probeert zich al enige tijd een nieuw profiel aan te meten. Het werpt zich daarbij vooral op software voor mobiele apparatuur. Het is echter nog niet duidelijk waneer en hoe de crisis bij SCO zal aflopen.