Scott Alcott wordt de cio van Comcast

© Belga
Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Alcott kondigde onlangs zijn vertrek aan na 12 jaar Belgacom.

Scott Alcott wordt de cio van de Amerikaanse kabelmaatschappij Comcast. Scott Alcott kondigde onlangs zijn vertrek aan na 12 jaar Belgacom.

De Amerikaan Scott Alcott keert dus terug naar zijn roots. Hij wordt cio bij de grootste Amerikaanse kabelmaatschappij Comcast. De financiële krant De Tijd had eerder al Comcast getipt als zijn nieuwe werkgever. Scott Alcott wordt er de chief information officer en verantwoordelijk voor de Comcast Enterprise Technology Division. Dat kondigde hij zelf aan op Facebook.

Scott Alcott was 12 jaar aan boord bij Belgacom. In 1999 startte hij er als general manager voor Marketing Integration. Doorheen de jaren zette hij verschillende managementpetjes op binnen de groep – gaande van Head of Fixed Line Division, CIO van Fixed Line Services, Chief Strategy Officer, EVP Service Delivery Engine & Wholesale tot onlangs EVP Consumer Business Unit. Vorige maand kondigde hij z’n vertrek aan.

Zijn stek bij Belgacom wordt ingenomen door Dominique Leroy, de gewezen topvrouw van Unilever, die vorige zomer aangetrokken werd door ceo Didier Bellens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content