Assusoft ontwikkelt software voor de gegevensuitwisseling tussen loonberekeningssystemen van sociaal secretariaten of erp-systemen en databanken van verzekeraars en hr-leveranciers. "De focus van onze samenwerking zal liggen op producten en geschikte diensten integreren, producten voor de kmo-markt ontwerpen en de toepassingen van Assusoft Software verder diversifiëren" aldus Christian Van Vossole, afgevaardigde bestuurder van Assusoft.

Het softwarebedrijf blijft voor 51 procent in handen van Van Vossole. 35 procent is in handen van AG Insurance. Voor het belang van 14 procent dat SD Worx in handen stapt Wim De Clercq in de raad van bestuur.

Assusoft ontwikkelt software voor de gegevensuitwisseling tussen loonberekeningssystemen van sociaal secretariaten of erp-systemen en databanken van verzekeraars en hr-leveranciers. "De focus van onze samenwerking zal liggen op producten en geschikte diensten integreren, producten voor de kmo-markt ontwerpen en de toepassingen van Assusoft Software verder diversifiëren" aldus Christian Van Vossole, afgevaardigde bestuurder van Assusoft.Het softwarebedrijf blijft voor 51 procent in handen van Van Vossole. 35 procent is in handen van AG Insurance. Voor het belang van 14 procent dat SD Worx in handen stapt Wim De Clercq in de raad van bestuur.