Het Belgisch human resources-consultancybedrijf SD Worx neemt de Duitse hr-aanbieder Accurat over. Dat delen SD Worx en AC-Service AG, dat Accurat in portefeuille had, mee.

De overname past in het Europese groeiplan van SD Worx. Sinds 2004 nam het al verschillende bedrijven over in Luxemburg, Frankrijk en Nederland. Met de overname van Accurat heeft het nu ook een eigen vestiging in Duitsland.

"De overname van Accurat staat garant voor een sterke positie in Duitsland. Het bedrijf heeft niet alleen een eigen loonmotor en hr-software, maar het heeft ook ervaring met hr-diensten. Deze combinatie past perfect in onze internationale strategie", zegt afgevaardigd bestuurder van SD Worx Jan van den Nieuwenhuijzen.

SD Worx heeft in België 19 kantoren en biedt oplossingen rond internationale tewerkstelling voor meer dan 20 landen. Het bedrijf telt 1700 werknemers en heeft ruim 40.000 klanten in de private en publieke sector.

Accurat is vooral in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland actief. Het stelt 91 mensen tewerk en haalde in 2007 een omzet van meer dan 10 miljoen euro.

Bron: Belga

Het Belgisch human resources-consultancybedrijf SD Worx neemt de Duitse hr-aanbieder Accurat over. Dat delen SD Worx en AC-Service AG, dat Accurat in portefeuille had, mee. De overname past in het Europese groeiplan van SD Worx. Sinds 2004 nam het al verschillende bedrijven over in Luxemburg, Frankrijk en Nederland. Met de overname van Accurat heeft het nu ook een eigen vestiging in Duitsland. "De overname van Accurat staat garant voor een sterke positie in Duitsland. Het bedrijf heeft niet alleen een eigen loonmotor en hr-software, maar het heeft ook ervaring met hr-diensten. Deze combinatie past perfect in onze internationale strategie", zegt afgevaardigd bestuurder van SD Worx Jan van den Nieuwenhuijzen. SD Worx heeft in België 19 kantoren en biedt oplossingen rond internationale tewerkstelling voor meer dan 20 landen. Het bedrijf telt 1700 werknemers en heeft ruim 40.000 klanten in de private en publieke sector. Accurat is vooral in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland actief. Het stelt 91 mensen tewerk en haalde in 2007 een omzet van meer dan 10 miljoen euro. Bron: Belga