HR-dienstverlener SD Worx snijdt in de kosten en wil met name op de investeringen in ict besparen. Dat schrijft De Standaard.

SD Worx - de grootste HR-dienstverlener in België - heeft de ondernemingsraad ingelicht dat het wil besparen om de winstgevendheid veilig te stellen. De besparing heeft vooral betrekking op de internationale activiteiten en ook de hoofdzetel in Antwerpen ontsnapt niet. Een van de terreinen waar het uitdrukkelijk wil op besparen zijn de ict-investeringen.

"We hebben in het verleden herhaaldelijk bedrijven overgenomen en ook in de toekomst zal er nog een stuk acquisitiebeleid voorop staan. In het verleden mikten we op een snelle integratie door bijvoorbeeld ook de ict-platformen gelijk te schakelen. Dat zijn vaak belangrijke investeringen die we nu tegen het licht houden', zegt Martine Vandezande van SD Worx in de krant De Standaard.

SD Worx Groep telde eind vorig jaar 1.900 medewerkers en is actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De winst kwam uit op bijna 13,5 miljoen euro, wat ruim een halvering is ten opzichte van 2008, toen de winst 30 miljoen euro bedroeg.

HR-dienstverlener SD Worx snijdt in de kosten en wil met name op de investeringen in ict besparen. Dat schrijft De Standaard. SD Worx - de grootste HR-dienstverlener in België - heeft de ondernemingsraad ingelicht dat het wil besparen om de winstgevendheid veilig te stellen. De besparing heeft vooral betrekking op de internationale activiteiten en ook de hoofdzetel in Antwerpen ontsnapt niet. Een van de terreinen waar het uitdrukkelijk wil op besparen zijn de ict-investeringen. "We hebben in het verleden herhaaldelijk bedrijven overgenomen en ook in de toekomst zal er nog een stuk acquisitiebeleid voorop staan. In het verleden mikten we op een snelle integratie door bijvoorbeeld ook de ict-platformen gelijk te schakelen. Dat zijn vaak belangrijke investeringen die we nu tegen het licht houden', zegt Martine Vandezande van SD Worx in de krant De Standaard. SD Worx Groep telde eind vorig jaar 1.900 medewerkers en is actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De winst kwam uit op bijna 13,5 miljoen euro, wat ruim een halvering is ten opzichte van 2008, toen de winst 30 miljoen euro bedroeg.