Naast 10 procent van het Amerikaanse personeelsbestand van de harde schijvenfabrikant, verlaten ook de ceo en de coo het bedrijf.

Seagate ondervindt erg veel last van de crisis en gaat daarom in het werknemersbestand schrappen. 800 van de 8000 Amerikaanse werknemers mogen vertrekken. Wereldwijd werken 53.000 mensen bij het bedrijf.

Maar verrassend is dat ook ceo William Watkins en voorzitter en coo Dave Wickersham het bedrijf mogen verlaten. Een reden wordt niet gegeven. Voormalig ceo en huidig chairman Stepgen Luzco krijgt zijn oude post terug. Wickersham wordt vervangen door Robert Whitmore, tot vandaag executive vice-president en chief technology officer bij het bedrijf.

Naast 10 procent van het Amerikaanse personeelsbestand van de harde schijvenfabrikant, verlaten ook de ceo en de coo het bedrijf. Seagate ondervindt erg veel last van de crisis en gaat daarom in het werknemersbestand schrappen. 800 van de 8000 Amerikaanse werknemers mogen vertrekken. Wereldwijd werken 53.000 mensen bij het bedrijf. Maar verrassend is dat ook ceo William Watkins en voorzitter en coo Dave Wickersham het bedrijf mogen verlaten. Een reden wordt niet gegeven. Voormalig ceo en huidig chairman Stepgen Luzco krijgt zijn oude post terug. Wickersham wordt vervangen door Robert Whitmore, tot vandaag executive vice-president en chief technology officer bij het bedrijf.