In het grote magazijn zullen losse onderdelen worden opgeslagen en via doorgedreven informatisering werkt het systeem nagenoeg zonder menselijke tussenkomst. De site heeft een opslagcapaciteit van 119.000 containers en is 43,7 meter hoog, waardoor dit de hoogste opslagruimte van Spanje wordt.

De bouw zal in het laatste trimester van 2018 worden afgerond. De site bestaat uit twee gebouwen met een oppervlakte van 5.700 m². In eerste gebouw telt 7 gangen en kan 24.000 containers opslaan, het tweede gebouw is groter, telt 5 gangen en biedt onderdak aan 95.000 containers.

Omwille van de logistieke efficiëntie van de bestaande fabriek en deze nieuwe opslagruimte kreeg Seat al de Manufacturing Excellence 2017 prijs. In juni viel de site - naar aanleiding van het autosalon van Barcelona - ook al in de prijzen omwille van het Seat Easy Smart Logistics project. (Belga)

In het grote magazijn zullen losse onderdelen worden opgeslagen en via doorgedreven informatisering werkt het systeem nagenoeg zonder menselijke tussenkomst. De site heeft een opslagcapaciteit van 119.000 containers en is 43,7 meter hoog, waardoor dit de hoogste opslagruimte van Spanje wordt.De bouw zal in het laatste trimester van 2018 worden afgerond. De site bestaat uit twee gebouwen met een oppervlakte van 5.700 m². In eerste gebouw telt 7 gangen en kan 24.000 containers opslaan, het tweede gebouw is groter, telt 5 gangen en biedt onderdak aan 95.000 containers.Omwille van de logistieke efficiëntie van de bestaande fabriek en deze nieuwe opslagruimte kreeg Seat al de Manufacturing Excellence 2017 prijs. In juni viel de site - naar aanleiding van het autosalon van Barcelona - ook al in de prijzen omwille van het Seat Easy Smart Logistics project. (Belga)