Erik Notermans, die in januari zijn securitydistributiebedrijf SeBuCon failliet zag gaan, is nu benoemd als country manager voor België en Luxemburg bij McAfee.

Notermans zal zich focussen op "het uitbreiden van de aanwezigheid van McAfee in België en Luxemburg en op het ontwikkelen van een nog nauwere en diepere relatie met de partners en klanten van McAfee".

Vóór zijn passage bij SeBuCon werkte Notermans bij BorderWare als regional director voor de Benelux en Frankrijk. Hij was voordien ook aan de slag bij Cosyco en Ubizen.

Erik Notermans, die in januari zijn securitydistributiebedrijf SeBuCon failliet zag gaan, is nu benoemd als country manager voor België en Luxemburg bij McAfee. Notermans zal zich focussen op "het uitbreiden van de aanwezigheid van McAfee in België en Luxemburg en op het ontwikkelen van een nog nauwere en diepere relatie met de partners en klanten van McAfee". Vóór zijn passage bij SeBuCon werkte Notermans bij BorderWare als regional director voor de Benelux en Frankrijk. Hij was voordien ook aan de slag bij Cosyco en Ubizen.