SecureLink is vandaag onder meer actief in de Benelux, Scandinavië, en het Verenigd Koninkrijk. Met de overeenkomst tot overname die nu wordt gesloten zet het een stevige voet op Duitse bodem.

iT-Cube Systems AG heeft zijn hoofdkwartier in München. Beiden specialiseren zich in cybersecurity en managed security services. Door samen te gaan is er meer gedeelde expertise, maar ook meer synergie mogelijk. Voor dit boekjaar mikken beide bedrijven op een gezamelijke omzet van 250 miljoen euro.

De SecureLink Group wordt nog steeds geleid door Marco Barkmeijer. Andreas Mertz, die de afgelopen vijftien jaar iT-Cube Systems leidde als ceo, treedt toe tot het directiecomité en wordt binnen SecureLink verantwoordelijk voor de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), samen met Andreas Süß, die momenteel coo bij het Duitse securitybedrijf is.

SecureLink is vandaag onder meer actief in de Benelux, Scandinavië, en het Verenigd Koninkrijk. Met de overeenkomst tot overname die nu wordt gesloten zet het een stevige voet op Duitse bodem.iT-Cube Systems AG heeft zijn hoofdkwartier in München. Beiden specialiseren zich in cybersecurity en managed security services. Door samen te gaan is er meer gedeelde expertise, maar ook meer synergie mogelijk. Voor dit boekjaar mikken beide bedrijven op een gezamelijke omzet van 250 miljoen euro.De SecureLink Group wordt nog steeds geleid door Marco Barkmeijer. Andreas Mertz, die de afgelopen vijftien jaar iT-Cube Systems leidde als ceo, treedt toe tot het directiecomité en wordt binnen SecureLink verantwoordelijk voor de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), samen met Andreas Süß, die momenteel coo bij het Duitse securitybedrijf is.