SecureLink - van origine een netwerkintegrator - koopt zich in bij het Antwerpse bedrijf Raido dat gespecialiseerd is in virtualisatie en application & desktop delivery. "Het gaat niet om een volledige overname, maar SecureLink neemt wel een meerderheidsparticipatie", verduidelijkt Ellen Le Beer, marketing manager bij SecureLink. Momenteel heeft SecureLink 55 procent van de aandelen in handen. Het is de bedoeling dat dat binnen 2 jaar opgetrokken wordt naar 75 procent.

SecureLink startte vorig jaar nog een nieuwe business unit op rond storage, servers en virtualisatie. Raido past voornamelijk in die portfolio met onder meer virtualisatie op applicatieniveau met zowel Citrix, VMware en Microsoft. Grote klanten van Raido zijn onder meer De Lijn en de Provincie Antwerpen.

Raido blijft wel als een zelfstandige entiteit opereren. Ceo Wim Van Balen ziet ook voor de klanten van Raido voordelen. "Zowel onze klanten als die van SecureLink zullen vanaf nu gebruik kunnen maken van een compleet aanbod aan netwerk, security, storage en virtualisatie-oplossingen", klinkt het.

SecureLink - van origine een netwerkintegrator - koopt zich in bij het Antwerpse bedrijf Raido dat gespecialiseerd is in virtualisatie en application & desktop delivery. "Het gaat niet om een volledige overname, maar SecureLink neemt wel een meerderheidsparticipatie", verduidelijkt Ellen Le Beer, marketing manager bij SecureLink. Momenteel heeft SecureLink 55 procent van de aandelen in handen. Het is de bedoeling dat dat binnen 2 jaar opgetrokken wordt naar 75 procent.SecureLink startte vorig jaar nog een nieuwe business unit op rond storage, servers en virtualisatie. Raido past voornamelijk in die portfolio met onder meer virtualisatie op applicatieniveau met zowel Citrix, VMware en Microsoft. Grote klanten van Raido zijn onder meer De Lijn en de Provincie Antwerpen.Raido blijft wel als een zelfstandige entiteit opereren. Ceo Wim Van Balen ziet ook voor de klanten van Raido voordelen. "Zowel onze klanten als die van SecureLink zullen vanaf nu gebruik kunnen maken van een compleet aanbod aan netwerk, security, storage en virtualisatie-oplossingen", klinkt het.