Netwerkintegrator SecureLink heeft bij de Rijksdienst voor Pensioenen (RVP) een belangrijke opdracht voor de netwerkbeveiliging in de wacht gesleept.

De deal behelst de vernieuwing en uitbreiding van de netwerkbeveiliging van de RVP. Het gaat om een opdracht van ruim 1 miljoen euro.

SecureLink noemt onder meer de implementatie van een nieuwe web application firewall, een nieuwe spamfilter, een nieuwe proxy appliance met een geïntegreerde url-filter en nieuwe authenticatiemethodes voor de gebruikers. Het bedrijf gebruikte onder meer oplossingen van Juniper, Blue Coat, IronPort, F5 en RSA in een redundante omgeving.

Netwerkintegrator SecureLink heeft bij de Rijksdienst voor Pensioenen (RVP) een belangrijke opdracht voor de netwerkbeveiliging in de wacht gesleept. De deal behelst de vernieuwing en uitbreiding van de netwerkbeveiliging van de RVP. Het gaat om een opdracht van ruim 1 miljoen euro. SecureLink noemt onder meer de implementatie van een nieuwe web application firewall, een nieuwe spamfilter, een nieuwe proxy appliance met een geïntegreerde url-filter en nieuwe authenticatiemethodes voor de gebruikers. Het bedrijf gebruikte onder meer oplossingen van Juniper, Blue Coat, IronPort, F5 en RSA in een redundante omgeving.