Zion Security en Qualys werken samen in een 'Music for life' actie, met meer veiligheid voor de deelnemers.

Vorig jaar bood Zion Security een 'security quick scan' aan in het kader van 'Security for life', zijn 'Music for life'-actie. Het aantal daarvan was beperkt wegens de grote manuele inspanning, en omdat dit jaar op een meer dan verdrievoudiging van het bedrag wordt gemikt, wordt nu gebruik gemaakt van de Qualys Secure Seal oplossing. Bedrijven die hierop intekenen krijgen een jaar lang beveiliging voor hun web site, waarbij 500 euro van het bedrag wordt doorgestort naar 'Music for life'.

De namen van de bedrijven worden bijgehouden op www.securityforlife.be en gecommuniceerd aan de pers. Belangstellenden kunnen rechtstreeks contact opnemen met Zion Security.

Zion Security en Qualys werken samen in een 'Music for life' actie, met meer veiligheid voor de deelnemers. Vorig jaar bood Zion Security een 'security quick scan' aan in het kader van 'Security for life', zijn 'Music for life'-actie. Het aantal daarvan was beperkt wegens de grote manuele inspanning, en omdat dit jaar op een meer dan verdrievoudiging van het bedrag wordt gemikt, wordt nu gebruik gemaakt van de Qualys Secure Seal oplossing. Bedrijven die hierop intekenen krijgen een jaar lang beveiliging voor hun web site, waarbij 500 euro van het bedrag wordt doorgestort naar 'Music for life'. De namen van de bedrijven worden bijgehouden op www.securityforlife.be en gecommuniceerd aan de pers. Belangstellenden kunnen rechtstreeks contact opnemen met Zion Security.