Distributeur SeBuCon is failliet verklaard door de rechtbank van Tongeren. In oktober was het bedrijf al in surseance van betaling gegaan.

Het Genkse Sebucon, geleid door Erik Notermans, leverde internet- en netwerkbeveiligingsoplossingen en it-diensten in de Benelux. In 2007 kreeg het bedrijf nog een achtergestelde lening van 200.000 euro bij de Limburgse kapitaalverschaffer LRM. Begin vorig jaar vertelde Notermans aan CRN dat het bedrijf een Nederlandse vestiging wilde oprichten. Zover is het nooit gekomen.

Kaspersky was een van de leveranciers die zaken deed met Kaspersky. Managing director Benelux Dick Geheniau zegt, zonder in details te treden, dat Kaspersky "erbij ingeschoten is" door het faillissement van zijn distributeur. "We waren te laat op de hoogte van de financiële problemen bij SeBuCon."

Bron: CRN/Channelweb

Distributeur SeBuCon is failliet verklaard door de rechtbank van Tongeren. In oktober was het bedrijf al in surseance van betaling gegaan. Het Genkse Sebucon, geleid door Erik Notermans, leverde internet- en netwerkbeveiligingsoplossingen en it-diensten in de Benelux. In 2007 kreeg het bedrijf nog een achtergestelde lening van 200.000 euro bij de Limburgse kapitaalverschaffer LRM. Begin vorig jaar vertelde Notermans aan CRN dat het bedrijf een Nederlandse vestiging wilde oprichten. Zover is het nooit gekomen. Kaspersky was een van de leveranciers die zaken deed met Kaspersky. Managing director Benelux Dick Geheniau zegt, zonder in details te treden, dat Kaspersky "erbij ingeschoten is" door het faillissement van zijn distributeur. "We waren te laat op de hoogte van de financiële problemen bij SeBuCon." Bron: CRN/Channelweb