De startup noemt het geen drone, maar een Hover Camera. Je hoeft hem dan ook niet zelf rond aan te sturen. Wanneer je hem in de lucht plaatst blijft hij op die hoogte hangen en volgt je automatisch wanneer je rondloopt. Dit doet hij niet door gebruik te maken van GPS, maar door middel van een kunstmatig intelligent systeem.

De camera onderaan en aan de voorkant scannen de omgeving en de persoon die gevolgd moet worden. Zo blijft hij op een stabiele manier in de lucht hangen om foto's te maken. Met een app voor Android of iOS is het mogelijk om het onderwerp te bepalen en foto's of video te maken.

De Hover Camera krijgt 13 megapixels mee en kan ook flitsen. Daarbij maakt hij video met een beeldkwaliteit van maximaal 4K. Hij komt eind dit jaar op de markt en moet dan ongeveer 530 euro gaan kosten.

De startup noemt het geen drone, maar een Hover Camera. Je hoeft hem dan ook niet zelf rond aan te sturen. Wanneer je hem in de lucht plaatst blijft hij op die hoogte hangen en volgt je automatisch wanneer je rondloopt. Dit doet hij niet door gebruik te maken van GPS, maar door middel van een kunstmatig intelligent systeem.De camera onderaan en aan de voorkant scannen de omgeving en de persoon die gevolgd moet worden. Zo blijft hij op een stabiele manier in de lucht hangen om foto's te maken. Met een app voor Android of iOS is het mogelijk om het onderwerp te bepalen en foto's of video te maken.De Hover Camera krijgt 13 megapixels mee en kan ook flitsen. Daarbij maakt hij video met een beeldkwaliteit van maximaal 4K. Hij komt eind dit jaar op de markt en moet dan ongeveer 530 euro gaan kosten.