Het partnerschap met i-Know draait rond mobile, health, retail, veiligheid en assisted ambient living industries. met de overname van het intellectueel eigendom neemt Sentiance ook een platform rond spatio-temporal intelligence over. De software en kennis zal worden toegevoegd aan de Sentaince Context Suite van het bedrijf.

Samen zullen Sentiance en i-Know werken aan oplossingen rond mobiliteit van personen. Dit onder meer in combinatie met sensoren maar ook inzichten over hoe mensen zich verplaatsen doorheen de stad.

Het partnerschap met i-Know draait rond mobile, health, retail, veiligheid en assisted ambient living industries. met de overname van het intellectueel eigendom neemt Sentiance ook een platform rond spatio-temporal intelligence over. De software en kennis zal worden toegevoegd aan de Sentaince Context Suite van het bedrijf.Samen zullen Sentiance en i-Know werken aan oplossingen rond mobiliteit van personen. Dit onder meer in combinatie met sensoren maar ook inzichten over hoe mensen zich verplaatsen doorheen de stad.