De Belgische poot van het Britse dienstenbedrijf Serco heeft het it-servicedeskcontract gewonnen bij het directoraat-generaal Communicatie van de Europese Commissie.

Serco staat de komende 5 jaar in voor het it-infrastructuurbeheer en de gebruikersondersteuning bij het directoraat-generaal Communicatie van de Europese Commissie.

Het hoofdkantoor van het directoraat-generaal Communicatie is gevestigd in 2 gebouwen in Brussel. Daar werken 450 it-gebruikers. Daarnaast zijn er 35 vertegenwoordigingen in de lidstaten, 27 in de hoofdsteden en 8 regionale kantoren. In totaal werken daar nog eens zo'n 750 gebruikers. Voor die mensen moet Serco de centrale helpdesk, in Brussel, op poten zetten. Het gaat om een raamcontract van zo'n 4 miljoen euro.

De Belgische poot van het Britse dienstenbedrijf Serco heeft het it-servicedeskcontract gewonnen bij het directoraat-generaal Communicatie van de Europese Commissie. Serco staat de komende 5 jaar in voor het it-infrastructuurbeheer en de gebruikersondersteuning bij het directoraat-generaal Communicatie van de Europese Commissie. Het hoofdkantoor van het directoraat-generaal Communicatie is gevestigd in 2 gebouwen in Brussel. Daar werken 450 it-gebruikers. Daarnaast zijn er 35 vertegenwoordigingen in de lidstaten, 27 in de hoofdsteden en 8 regionale kantoren. In totaal werken daar nog eens zo'n 750 gebruikers. Voor die mensen moet Serco de centrale helpdesk, in Brussel, op poten zetten. Het gaat om een raamcontract van zo'n 4 miljoen euro.