Met de overname breidt Sharp zijn serviceaanbod verder uit nadat het bedrijf in 2019 al de Engelse IT-dienstverlener Complete I.T. inlijfde. De leiding van de nieuwe Europese IT Services-divisie in Londen ligt in handen van CIT-oprichter Colin Blumenthal, onlangs aangesteld als vicepresident IT Services Europe.

Pan-Europese helpdesk

Als onderdeel van zijn IT Services-aanbod heeft Sharp ook een eigen pan-Europese IT Service Helpdesk opgericht: het European Technology Support Centre (ETSC) in het Poolse Warschau. Sharp-medewerkers van deze helpdesk voorzien klanten 24/7 van meertalige ondersteuning voor IT-diensten.

De aangepaste structuur stelt Sharp naar eigen zeggen ook in staat om nieuwe smart-officediensten toe te voegen aan zijn MFP-, display-, ePoS- en laptopaanbod.

Met de overname breidt Sharp zijn serviceaanbod verder uit nadat het bedrijf in 2019 al de Engelse IT-dienstverlener Complete I.T. inlijfde. De leiding van de nieuwe Europese IT Services-divisie in Londen ligt in handen van CIT-oprichter Colin Blumenthal, onlangs aangesteld als vicepresident IT Services Europe.Als onderdeel van zijn IT Services-aanbod heeft Sharp ook een eigen pan-Europese IT Service Helpdesk opgericht: het European Technology Support Centre (ETSC) in het Poolse Warschau. Sharp-medewerkers van deze helpdesk voorzien klanten 24/7 van meertalige ondersteuning voor IT-diensten.De aangepaste structuur stelt Sharp naar eigen zeggen ook in staat om nieuwe smart-officediensten toe te voegen aan zijn MFP-, display-, ePoS- en laptopaanbod.