Shell is een partnerschap aangegaan met het bedrijf Ionity, dat in 2016 opgericht werd door de Duitse autobouwers BMW, Daimler, Porsche en Audi, en de Amerikaanse constructeur Ford.

Doelstelling van de autobouwers is om tegen 2020 'ultrasnelle' laadpalen te installeren op 400 plaatsen in Europa. Ze moeten toelaten om een batterij van een elektrische wagen op te laden in vijf tot acht minuten.

Shell laat in 80 van zijn tankstations dergelijke laadpalen installeren. Het gaat om stations langs snelwegen in tien Europese landen.

Shell is een partnerschap aangegaan met het bedrijf Ionity, dat in 2016 opgericht werd door de Duitse autobouwers BMW, Daimler, Porsche en Audi, en de Amerikaanse constructeur Ford. Doelstelling van de autobouwers is om tegen 2020 'ultrasnelle' laadpalen te installeren op 400 plaatsen in Europa. Ze moeten toelaten om een batterij van een elektrische wagen op te laden in vijf tot acht minuten. Shell laat in 80 van zijn tankstations dergelijke laadpalen installeren. Het gaat om stations langs snelwegen in tien Europese landen.