De Nederlandse telecomspecialist Shop4telecom opent op 1 augustus een zetel in Londerzeel om in te spelen op de vraag in ons land.

Shop4telecom is 12 jaar geleden opgericht. Het verkoopt headsets aan zakelijke eindgebruikers en resellers. De belangrijkste merken in het gamma zijn Plantronics, Jabra/GN Netcom, Sennheiser en Emotion. Naast headsets verdeelt de firma telefoontoestellen (zowel analoog, ISDN, conferentie als IP), faxen, recordingsoftware en een ruim gamma aan telecomaccessoires.

Het bedrijf was al actief in Nederland, Duitsland en Zuid-Afrika en krijgt er volgende maand dus een nieuw filiaal bij in ons land. Shop4telecom stelt dat dat te danken is aan de sterk toegenomen vraag naar telecomproducten bij eindgebruikers in België. Het initiatief werd genomen in samenwerking met Kris Thys en Ilse Van den Berghe, zaakvoerders van het evenementenbureau TMAB Business Events en van telesalesorganisatie Effectcom.

De Nederlandse telecomspecialist Shop4telecom opent op 1 augustus een zetel in Londerzeel om in te spelen op de vraag in ons land. Shop4telecom is 12 jaar geleden opgericht. Het verkoopt headsets aan zakelijke eindgebruikers en resellers. De belangrijkste merken in het gamma zijn Plantronics, Jabra/GN Netcom, Sennheiser en Emotion. Naast headsets verdeelt de firma telefoontoestellen (zowel analoog, ISDN, conferentie als IP), faxen, recordingsoftware en een ruim gamma aan telecomaccessoires.Het bedrijf was al actief in Nederland, Duitsland en Zuid-Afrika en krijgt er volgende maand dus een nieuw filiaal bij in ons land. Shop4telecom stelt dat dat te danken is aan de sterk toegenomen vraag naar telecomproducten bij eindgebruikers in België. Het initiatief werd genomen in samenwerking met Kris Thys en Ilse Van den Berghe, zaakvoerders van het evenementenbureau TMAB Business Events en van telesalesorganisatie Effectcom.