HR-software- en -dienstenbedrijf NorthgateArinso heeft een belangrijke opdracht in de wacht gesleept bij de intercommunale Sibelga, de distributienetbeheerder voor elektriciteit en gas in Brussel. Het contract is goed voor ruim 7,39 miljoen euro. Binnen de overeenkomst zal NorthgateArinso zorgen voor de uitbouw van en de migratie naar een nieuw hr-platform op SAP, "op basis van het bestaande, momenteel gedeelde hr-platform".

Sibelga heeft zich de voorbije 6 jaar, sinds de vrijmaking van de energiemarkt, it-gewijs stukje bij beetje losgemaakt van Electrabel. Sinds het ontstaan van Sibelga in 2005 heeft de organisatie heel wat van dergelijke migratie-inspanningen geleverd. De organisatie wil niet bevestigen of dit project ook nog binnen die 'ontvlechting' past.

NorthgateArinso staat ook in voor het onderhoud en het beheer van de applicatie. Enkel de hosting en het beheer van de historische hr-gegevens van Sibelga zijn niet opgenomen in de opdracht. Daarnaast moet NorthgateArinso de komende 5 tot 11 jaar (lees: minstens 5 jaar met 3 mogelijke verlengingen van telkens 2 jaar) instaan voor alle bijhorende hr-dienstenverrichtingen voor Sibelga.

HR-software- en -dienstenbedrijf NorthgateArinso heeft een belangrijke opdracht in de wacht gesleept bij de intercommunale Sibelga, de distributienetbeheerder voor elektriciteit en gas in Brussel. Het contract is goed voor ruim 7,39 miljoen euro. Binnen de overeenkomst zal NorthgateArinso zorgen voor de uitbouw van en de migratie naar een nieuw hr-platform op SAP, "op basis van het bestaande, momenteel gedeelde hr-platform". Sibelga heeft zich de voorbije 6 jaar, sinds de vrijmaking van de energiemarkt, it-gewijs stukje bij beetje losgemaakt van Electrabel. Sinds het ontstaan van Sibelga in 2005 heeft de organisatie heel wat van dergelijke migratie-inspanningen geleverd. De organisatie wil niet bevestigen of dit project ook nog binnen die 'ontvlechting' past. NorthgateArinso staat ook in voor het onderhoud en het beheer van de applicatie. Enkel de hosting en het beheer van de historische hr-gegevens van Sibelga zijn niet opgenomen in de opdracht. Daarnaast moet NorthgateArinso de komende 5 tot 11 jaar (lees: minstens 5 jaar met 3 mogelijke verlengingen van telkens 2 jaar) instaan voor alle bijhorende hr-dienstenverrichtingen voor Sibelga.