De Duitse technologiereus legt 970 miljoen dollar op tafel voor de overname die deel uitmaakt van de visie voor 2020 om tegen dan meer groei in digital business te genereren evenals om een portfolio in industriële software uit te bouwen.

CD-adapco draait zo'n tweehonderd miljoen dollar omzet en focust zich op de markt van computational fluid dynamics en engineeringsoftware. Het bedrijf wordt ondergebracht bij de afdeling Digital Factory van Siemens die zich toelegt op industriële software en fabrieksautomatisering.

De Duitse technologiereus legt 970 miljoen dollar op tafel voor de overname die deel uitmaakt van de visie voor 2020 om tegen dan meer groei in digital business te genereren evenals om een portfolio in industriële software uit te bouwen.CD-adapco draait zo'n tweehonderd miljoen dollar omzet en focust zich op de markt van computational fluid dynamics en engineeringsoftware. Het bedrijf wordt ondergebracht bij de afdeling Digital Factory van Siemens die zich toelegt op industriële software en fabrieksautomatisering.