Jim Hagermann Snabe wordt door het Duitse Manager Magazin genoemd als de opvolger. Na zijn rol als co-ceo bij SAP tussen 2010 en 2014 zetelt hij sinds 2013 in de raad van toezichthouders van Siemens.

Siemens zelf geeft geen commentaar op het artikel in Manager Magazin. De huidige voorzitter, Gerhard Cromme, blijft in principe nog tot 2018 aan boord. Maar krijgt volgens het blad kritiek op het feit dat hij geen opvolgplan klaar heeft. Door Hagermann Snabe te benoemen kan het bedrijf die kritiek enigszins wegnemen.

Jim Hagermann Snabe wordt door het Duitse Manager Magazin genoemd als de opvolger. Na zijn rol als co-ceo bij SAP tussen 2010 en 2014 zetelt hij sinds 2013 in de raad van toezichthouders van Siemens.Siemens zelf geeft geen commentaar op het artikel in Manager Magazin. De huidige voorzitter, Gerhard Cromme, blijft in principe nog tot 2018 aan boord. Maar krijgt volgens het blad kritiek op het feit dat hij geen opvolgplan klaar heeft. Door Hagermann Snabe te benoemen kan het bedrijf die kritiek enigszins wegnemen.