De lonen van de Siemens-werknemers worden de komende 5 jaar verwerkt door de euHReka-oplossing van NorthgateArinso.

Siemens is van plan om wereldwijd de hr-processen te optimaliseren en zoveel mogelijk te standaardiseren. In acht Zuidwest-Europese landen wordt dat euHReka: de payroll-oplossing van NorthgateArinso die gebaseerd is op SAP.

Tot voor kort werd in die acht landen - België, Luxemburg, Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Griekenland en Zwitserland - een allegaartje van maar liefst 20 verschillende platformen gebruikt. Specifiek in België en Luxemburg was bij Siemens al een SAP-oplossing in gebruik. Vanuit die ervaring zou de invoering van euHReka hier vrij vlot moeten verlopen. Na België en Luxemburg komen de andere landen aan de beurt.

Concreet gaat NorthgateArinso de loonberekeningen en hr-rapportering verzorgen. De bedoeling is om op termijn tot een eengemaakte hcm-omgeving te komen. De waarde van het 5-jaar durende contract werd niet gecommuniceerd.

De lonen van de Siemens-werknemers worden de komende 5 jaar verwerkt door de euHReka-oplossing van NorthgateArinso. Siemens is van plan om wereldwijd de hr-processen te optimaliseren en zoveel mogelijk te standaardiseren. In acht Zuidwest-Europese landen wordt dat euHReka: de payroll-oplossing van NorthgateArinso die gebaseerd is op SAP. Tot voor kort werd in die acht landen - België, Luxemburg, Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Griekenland en Zwitserland - een allegaartje van maar liefst 20 verschillende platformen gebruikt. Specifiek in België en Luxemburg was bij Siemens al een SAP-oplossing in gebruik. Vanuit die ervaring zou de invoering van euHReka hier vrij vlot moeten verlopen. Na België en Luxemburg komen de andere landen aan de beurt. Concreet gaat NorthgateArinso de loonberekeningen en hr-rapportering verzorgen. De bedoeling is om op termijn tot een eengemaakte hcm-omgeving te komen. De waarde van het 5-jaar durende contract werd niet gecommuniceerd.