De IJslanders van Sigur Ros zorgen vandaag voor een flinke primeur. Voor het eerst neemt een muziekgroep immers de hele homepage van YouTube over. Bovendien kan hun veelgeprezen concertfilm 'Heima' vandaag ook in al zijn glorie bekeken worden op de populaire filmpjessite. Waarmee de groep nog maar eens geschiedenis schrijft.

Alle filmslots op de homepage van YouTube (twaalf dus), zijn vandaag geweid aan Sigur Ros. Zo bereikt het kwartet uit IJsland wereldwijd een publiek van honderden miljoenen internauten. Het idee voor de 'overname' van de YouTube homepage kwam er na het grote succes van het 'Minn Heima' project op YouTube, waarbij fans gevraagd werd een eigen versie van de concertfilm 'Heima' in elkaar te flansen, en online te zetten.

De IJslanders van Sigur Ros zorgen vandaag voor een flinke primeur. Voor het eerst neemt een muziekgroep immers de hele homepage van YouTube over. Bovendien kan hun veelgeprezen concertfilm 'Heima' vandaag ook in al zijn glorie bekeken worden op de populaire filmpjessite. Waarmee de groep nog maar eens geschiedenis schrijft. Alle filmslots op de homepage van YouTube (twaalf dus), zijn vandaag geweid aan Sigur Ros. Zo bereikt het kwartet uit IJsland wereldwijd een publiek van honderden miljoenen internauten. Het idee voor de 'overname' van de YouTube homepage kwam er na het grote succes van het 'Minn Heima' project op YouTube, waarbij fans gevraagd werd een eigen versie van de concertfilm 'Heima' in elkaar te flansen, en online te zetten.