Het nieuwe kantoor gaat in de eerste tien maanden een werkplaats bieden voor meer dan dertig medewerkers. Onder meer onderzoek & ontwikkeling, technische ondersteuning en de verkoop zal vanuit Hasselt gebeuren. Zo is het bedrijf op zoek naar salesmensen, lead engineers, UI/UX designers, projectmanagers en ontwikkelaars.

De keuze voor de Corda Campus is geen toeval. Zo wordt de Corda INCubator uitgebaat door Patrick Kestens, vader van Davy Kestens.

Sparkcentral, vroeger nog bekend als Twitspark, is een CRM-platform voor bedrijven. Aanvankelijk concentreerde de dienst zich sterk op Twitter, maar vandaag biedt het bedrijf doorheen verschillende kanalen interactie tussen klant en bedrijf.

Gelijk met de nieuwe vestiging kondigt het bedrijf overigens ook nieuwe klanten aan. Het kon al grote namen als Netflix, Dropbox en Delta Air Lines strikken. Daar komen nu onder meer Access Bank, FreeCharge en Emirates bij.

Het nieuwe kantoor gaat in de eerste tien maanden een werkplaats bieden voor meer dan dertig medewerkers. Onder meer onderzoek & ontwikkeling, technische ondersteuning en de verkoop zal vanuit Hasselt gebeuren. Zo is het bedrijf op zoek naar salesmensen, lead engineers, UI/UX designers, projectmanagers en ontwikkelaars.De keuze voor de Corda Campus is geen toeval. Zo wordt de Corda INCubator uitgebaat door Patrick Kestens, vader van Davy Kestens.Sparkcentral, vroeger nog bekend als Twitspark, is een CRM-platform voor bedrijven. Aanvankelijk concentreerde de dienst zich sterk op Twitter, maar vandaag biedt het bedrijf doorheen verschillende kanalen interactie tussen klant en bedrijf.Gelijk met de nieuwe vestiging kondigt het bedrijf overigens ook nieuwe klanten aan. Het kon al grote namen als Netflix, Dropbox en Delta Air Lines strikken. Daar komen nu onder meer Access Bank, FreeCharge en Emirates bij.