Het programmaatje heet simpelweg 'Never 10' en belooft alle updates van Windows 7 of 8.1 naar het nieuwe besturingssysteem te blokkeren, schrijft Business Insider. Het is een reactie op het doordrukken van het besturingssysteem, wat een groep gebruikers niet bevalt.

Microsoft zou er voor zorgen dat de software op de achtergrond op je pc staat, klaar voor installatie. Sommige mensen hebben zelfs al gezegd dat zonder permissie te geven Windows 10 opeens geïnstalleerd werd. PCWorld zag de Never 10 en meldt dat hij snel de instellingen op je computer aanpast om ervoor te zorgen dat de installatie niet voltrokken zal worden. Het systeem zal Windows 10 ook niet meer downloaden.

Het programmaatje heet simpelweg 'Never 10' en belooft alle updates van Windows 7 of 8.1 naar het nieuwe besturingssysteem te blokkeren, schrijft Business Insider. Het is een reactie op het doordrukken van het besturingssysteem, wat een groep gebruikers niet bevalt.Microsoft zou er voor zorgen dat de software op de achtergrond op je pc staat, klaar voor installatie. Sommige mensen hebben zelfs al gezegd dat zonder permissie te geven Windows 10 opeens geïnstalleerd werd. PCWorld zag de Never 10 en meldt dat hij snel de instellingen op je computer aanpast om ervoor te zorgen dat de installatie niet voltrokken zal worden. Het systeem zal Windows 10 ook niet meer downloaden.