Qat Investments investeert 4 miljoen euro in het Gentse Siruna, de spin-off van het IBBT en de UGent die gespecialiseerd is in mobiele ontwikkeling.

Ook het Baekeland-fonds, Vinnof en iVentures investeren een paar honderdduizend euro, schrijft De Tijd. Het geïnvesteerde bedrag kan nog oplopen tot 6 miljoen euro. Luc van der Biest en Luc Kindt zetelen voor Qat in de raad van bestuur van Siruna.

Siruna werd in 2007 opgericht door Frank Gielen en Bart Clarysse onder de naam Mobixx. Het bedrijf heeft een platform in huis dat desktopwebsites snel omzet naar een mobiele website. Siruna werkt met partners, zoals webagentschappen. Met het extra geld wil het bedrijf die partners internationaal gaan zoeken.

Qat Investments investeert 4 miljoen euro in het Gentse Siruna, de spin-off van het IBBT en de UGent die gespecialiseerd is in mobiele ontwikkeling. Ook het Baekeland-fonds, Vinnof en iVentures investeren een paar honderdduizend euro, schrijft De Tijd. Het geïnvesteerde bedrag kan nog oplopen tot 6 miljoen euro. Luc van der Biest en Luc Kindt zetelen voor Qat in de raad van bestuur van Siruna. Siruna werd in 2007 opgericht door Frank Gielen en Bart Clarysse onder de naam Mobixx. Het bedrijf heeft een platform in huis dat desktopwebsites snel omzet naar een mobiele website. Siruna werkt met partners, zoals webagentschappen. Met het extra geld wil het bedrijf die partners internationaal gaan zoeken.