Skelia, dat zijn hoofdzetel in Luxemburg heeft, specialiseert zich in softwareontwikkeling, quality assurance, consulting en outsourcing. Het bedrijf heeft sinds 2013 ook activiteiten in New York, maar opent nu een Amerikaans hoofdkwartier in Palo Alto.

Gelijk met die opening trekt het bedrijf Bob Stone aan als vicepresident business development. Stone is momenteel 'Entrepreneur in residence' bij SK TElecom Americas en is sinds 2003 senior advisor bij Google. Daarovor werkte hij onder meer voor Sourcebits, Centurylink en andere bedrijven.

Skelia bestaat sinds 2008 en wordt geleid door Patrik Vandewalle. Het bedrijf heeft momenteel zo'n 130 IT professionals in huis en heeft onder meer Thomas Cook als klant.

Skelia, dat zijn hoofdzetel in Luxemburg heeft, specialiseert zich in softwareontwikkeling, quality assurance, consulting en outsourcing. Het bedrijf heeft sinds 2013 ook activiteiten in New York, maar opent nu een Amerikaans hoofdkwartier in Palo Alto.Gelijk met die opening trekt het bedrijf Bob Stone aan als vicepresident business development. Stone is momenteel 'Entrepreneur in residence' bij SK TElecom Americas en is sinds 2003 senior advisor bij Google. Daarovor werkte hij onder meer voor Sourcebits, Centurylink en andere bedrijven.Skelia bestaat sinds 2008 en wordt geleid door Patrik Vandewalle. Het bedrijf heeft momenteel zo'n 130 IT professionals in huis en heeft onder meer Thomas Cook als klant.