Skynet, de maildienst van Belgacom-klanten, ondervond vanmorgen even problemen. Klanten konden niet naar adressen buiten het netwerk mailen.

De oorzaak van de panne lag bij een foutgelopen softwareupdate maar volgens Belgacom is het probleem intussen (rond 10 uur) opgelost.

Gebruikers van een @skynet.be-adres konden wel naar elkaar berichten sturen, maar naar buitenaf (bijvoorbeeld een @gmail.com of @telenet.be-adres) sturen was niet mogelijk. Ook berichten naar een Skynet-adres sturen was niet mogelijk. Of het probleem alle klanten trof is niet duidelijk.

Skynet, de maildienst van Belgacom-klanten, ondervond vanmorgen even problemen. Klanten konden niet naar adressen buiten het netwerk mailen. De oorzaak van de panne lag bij een foutgelopen softwareupdate maar volgens Belgacom is het probleem intussen (rond 10 uur) opgelost. Gebruikers van een @skynet.be-adres konden wel naar elkaar berichten sturen, maar naar buitenaf (bijvoorbeeld een @gmail.com of @telenet.be-adres) sturen was niet mogelijk. Ook berichten naar een Skynet-adres sturen was niet mogelijk. Of het probleem alle klanten trof is niet duidelijk.