Het Duitse bedrijf SHAPE Services stelt een testversie voor van Skype-software voor de Apple iPhone. Het programma IM+ for Skype was eerder reeds beschikbaar voor Blackberry en voor draagbare apparaten met Windows Mobile Pocket PC, PalmOS, Symbian S60 en J2ME.

Om Skype op een iPhone te gebruiken, volstaat het om via de browser van het toestel te surfen naar http://skypeforiphone.com. Via de interface op die site kun je dan met andere Skype-gebruikers babbelen of via SkypeOut bellen naar vaste nummers of gsm's. Om de lancering wat extra luister bij te brengen, heft SHAPE Services beslist om de software voorlopig helemaal gratis te maken. Hoe lang deze promotie precies duurt, wordt er niet bij verteld. Ook de releasedatum van de definitieve versie is nog niet bekend.

Het Duitse bedrijf SHAPE Services stelt een testversie voor van Skype-software voor de Apple iPhone. Het programma IM+ for Skype was eerder reeds beschikbaar voor Blackberry en voor draagbare apparaten met Windows Mobile Pocket PC, PalmOS, Symbian S60 en J2ME. Om Skype op een iPhone te gebruiken, volstaat het om via de browser van het toestel te surfen naar http://skypeforiphone.com. Via de interface op die site kun je dan met andere Skype-gebruikers babbelen of via SkypeOut bellen naar vaste nummers of gsm's. Om de lancering wat extra luister bij te brengen, heft SHAPE Services beslist om de software voorlopig helemaal gratis te maken. Hoe lang deze promotie precies duurt, wordt er niet bij verteld. Ook de releasedatum van de definitieve versie is nog niet bekend.