Het gaat om de Skype for Business SDK die voortaan voor mobile en web beschikbaar is. Microsoft geeft als voorbeeld een gezondheidsapp waarbij je een apotheker of je dokter vanuit de toepassing kan bellen of een chatbericht sturen.

Het gaat niet zomaar om een plugin, zoals je vandaag al vanop websites kan doorklikken naar een Skypegesprek. Maar om een volledige integratie. Als gebruiker hoef je dus geen aparte Skype-client te installeren en zie je zelfs niet dat het om de technologie van Skype gaat. De toepassing kan volgens Microsoft zowel on premise als in de cloud draaien.

Het gaat om de Skype for Business SDK die voortaan voor mobile en web beschikbaar is. Microsoft geeft als voorbeeld een gezondheidsapp waarbij je een apotheker of je dokter vanuit de toepassing kan bellen of een chatbericht sturen.Het gaat niet zomaar om een plugin, zoals je vandaag al vanop websites kan doorklikken naar een Skypegesprek. Maar om een volledige integratie. Als gebruiker hoef je dus geen aparte Skype-client te installeren en zie je zelfs niet dat het om de technologie van Skype gaat. De toepassing kan volgens Microsoft zowel on premise als in de cloud draaien.