Mark Gillett, de directeur van Skype, werd door de BBC geïnterviewd naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de internettelefoondienst. In dat interview kondigde hij aan dat Skype klaar is om 3D-videobellen te introduceren, maar dat de dienst nog wacht met de lancering totdat de 3D-technologie helemaal op punt staat. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld nog geen goeie 3D-camera's voor thuisgebruik op de markt, aldus Gillett.

Volgens Mark Gillett zal de 3D-technologie binnenkort echter helemaal doorbreken. Vanaf het moment dat 3D-brilletjes verleden tijd zijn, verwacht hij dat ook smartphonefabrikanten de technologie zullen inbouwen in hun toestellen.

Intussen werkt Skype naarstig aan HD-videobellen op uiteenlopende platformen. Zo wordt het weldra mogelijk om op de Xbox One en zelfs op de PlayStation 4 te videobellen in full HD.

Mark Gillett, de directeur van Skype, werd door de BBC geïnterviewd naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de internettelefoondienst. In dat interview kondigde hij aan dat Skype klaar is om 3D-videobellen te introduceren, maar dat de dienst nog wacht met de lancering totdat de 3D-technologie helemaal op punt staat. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld nog geen goeie 3D-camera's voor thuisgebruik op de markt, aldus Gillett. Volgens Mark Gillett zal de 3D-technologie binnenkort echter helemaal doorbreken. Vanaf het moment dat 3D-brilletjes verleden tijd zijn, verwacht hij dat ook smartphonefabrikanten de technologie zullen inbouwen in hun toestellen. Intussen werkt Skype naarstig aan HD-videobellen op uiteenlopende platformen. Zo wordt het weldra mogelijk om op de Xbox One en zelfs op de PlayStation 4 te videobellen in full HD.