Op zijn statuspagina bevestigde Slack maadagavond dat gebruikers te maken konden krijgen met verbindingsproblemen en geen berichten konden lezen of versturen.

Slack kampt zelden tot nooit met storingen, maar de eerste werkdag van het nieuwe jaar was de zakelijke berichtendienst kennelijk niet goed bekomen. Op Twitter regende het tijdens de storing meldingen van gebruikers die met de handen in het haar zaten: almaar meer bedrijven vertrouwen op Slack voor hun interne communicatie.

Maandagavond rond 19u00 leek de storing grotendeels verholpen.

Op zijn statuspagina bevestigde Slack maadagavond dat gebruikers te maken konden krijgen met verbindingsproblemen en geen berichten konden lezen of versturen.Slack kampt zelden tot nooit met storingen, maar de eerste werkdag van het nieuwe jaar was de zakelijke berichtendienst kennelijk niet goed bekomen. Op Twitter regende het tijdens de storing meldingen van gebruikers die met de handen in het haar zaten: almaar meer bedrijven vertrouwen op Slack voor hun interne communicatie.Maandagavond rond 19u00 leek de storing grotendeels verholpen.