Eerder deze week gaf Slack, samenwerkingssoftware die door vele bedrijven wordt gebruikt, al aan dat het ondersteuning wilde inbouwen om via het platform gesprekken te starten met Microsoft Teams, de gelijkaardige tool van Microsoft.

Die plugin is nu uitgerold, net als een ondersteuning voor de populaire videoconferencing-app Zoom. De Zoom-plugin laat gebruikers een Zoom-gesprek starten vanuit een Slack-kanaal.

Slack biedt, als de kleine concurrent van veel grote kantoorsuites, ondersteuning voor een hele reeks videobeldiensten en kantoorsuites. Het integreert onder meer met Google Calendar en Microsoft-diensten als Onedrive, Outlook en Sharepoint.

Eerder deze week gaf Slack, samenwerkingssoftware die door vele bedrijven wordt gebruikt, al aan dat het ondersteuning wilde inbouwen om via het platform gesprekken te starten met Microsoft Teams, de gelijkaardige tool van Microsoft. Die plugin is nu uitgerold, net als een ondersteuning voor de populaire videoconferencing-app Zoom. De Zoom-plugin laat gebruikers een Zoom-gesprek starten vanuit een Slack-kanaal.Slack biedt, als de kleine concurrent van veel grote kantoorsuites, ondersteuning voor een hele reeks videobeldiensten en kantoorsuites. Het integreert onder meer met Google Calendar en Microsoft-diensten als Onedrive, Outlook en Sharepoint.