Met de jas kan bijvoorbeeld muziek op een mobiele telefoon worden bediend door het maken van handgebaren. De jas kan ook met trillingen feedback geven zodat de drager gewaarschuwd kan worden dat er een melding binnen komt op zijn telefoon of kan de richting die volgens een routeplanner moet worden gevolgd worden doorgegeven.

Vorig jaar kondigden Google en Levi's hun samenwerking al aan tijdens Google I/O. Dit jaar werd een daadwerkelijk product aangekondigd. Eind dit jaar komt de jas in 'beta' op de markt, volgend jaar volgt ruimere beschikbaarheid. De jas valt in Levi's Commuter-lijn, die gericht is op fietsers.

(ANP/WK)

Met de jas kan bijvoorbeeld muziek op een mobiele telefoon worden bediend door het maken van handgebaren. De jas kan ook met trillingen feedback geven zodat de drager gewaarschuwd kan worden dat er een melding binnen komt op zijn telefoon of kan de richting die volgens een routeplanner moet worden gevolgd worden doorgegeven.Vorig jaar kondigden Google en Levi's hun samenwerking al aan tijdens Google I/O. Dit jaar werd een daadwerkelijk product aangekondigd. Eind dit jaar komt de jas in 'beta' op de markt, volgend jaar volgt ruimere beschikbaarheid. De jas valt in Levi's Commuter-lijn, die gericht is op fietsers.(ANP/WK)