Op de crowdfundingwebsite IndieGoGo kun je investeren in een slimme luier die de urine van een baby absorbeert en analyseert. De luier heeft een soort QR-kleurencode die ouders kunnen inscannen om bepaalde ziektes zoals blaasontstekingen, nierproblemen of uitdroging vroegtijdig te kunnen vaststellen.

Pixie Scientific, het bedrijf dat de slimme luier bedacht heeft, moet op IndieGoGo in totaal 25.000 dollar bij elkaar gesprokkeld krijgen om het product in de markt te kunnen zetten. Het ziet er naar uit dat dit geen probleem zal zijn, want met nog 24 dagen voor de boeg heeft Pixie al meer dan 10.000 dollar ingezameld.

Wat de ouders wel nog zelf moeten doen, is de luier verversen.

Op de crowdfundingwebsite IndieGoGo kun je investeren in een slimme luier die de urine van een baby absorbeert en analyseert. De luier heeft een soort QR-kleurencode die ouders kunnen inscannen om bepaalde ziektes zoals blaasontstekingen, nierproblemen of uitdroging vroegtijdig te kunnen vaststellen. Pixie Scientific, het bedrijf dat de slimme luier bedacht heeft, moet op IndieGoGo in totaal 25.000 dollar bij elkaar gesprokkeld krijgen om het product in de markt te kunnen zetten. Het ziet er naar uit dat dit geen probleem zal zijn, want met nog 24 dagen voor de boeg heeft Pixie al meer dan 10.000 dollar ingezameld. Wat de ouders wel nog zelf moeten doen, is de luier verversen.