Het Kantoor op de schaliënhoevedreef in Mechelen moet de groei verder stimuleren. Zo komen er naast de buitenlandse consultants op termijn ook Belgische medewerkers die klanten kunnen begeleiden en coachen. Een eigen sales- en marketingaanpak moet de lokale accenten benadrukken.

Slimstock legt zich toe op de supply chain en specialiseert zich onder meer in vraagvoorspelling, voorraadoptimalisatie en winkelreplenishment.

Het bedrijf heeft vandaag al enkele grote klanten in België, maar hoopt dit op termijn uit te breiden. Zo wil het een doorgedreven samenwerking met lokale spelers in de ERP en WMS-markt.

Het Kantoor op de schaliënhoevedreef in Mechelen moet de groei verder stimuleren. Zo komen er naast de buitenlandse consultants op termijn ook Belgische medewerkers die klanten kunnen begeleiden en coachen. Een eigen sales- en marketingaanpak moet de lokale accenten benadrukken.Slimstock legt zich toe op de supply chain en specialiseert zich onder meer in vraagvoorspelling, voorraadoptimalisatie en winkelreplenishment.Het bedrijf heeft vandaag al enkele grote klanten in België, maar hoopt dit op termijn uit te breiden. Zo wil het een doorgedreven samenwerking met lokale spelers in de ERP en WMS-markt.